Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar, Görme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın yıldızlarından olan Recep Aydeniz’i kabul etti.
İlçeye bağlı Kutluhallar köyü doğumlu, Görme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın önemli yıldızlarından biri olan Recep Aydeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Yılmaz Uçar, babası Hasan Ali ve kardeşi Arif ile birlikte Kaymakam Davut Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.
Milli sporcu Recep Aydeniz, ziyarette yaptığı konuşmasında Görme Engelliler Futbol Milli Takımı’nda Kütahya ve Hisarcık’ı en iyi şekilde temsil etmek için uğraş verdiğini söyleyerek,”Görme Engelliler Futbol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonasında 2013 yılında üçüncü, geçen yıl ise şampiyon oldu. Bu seneki olimpiyatlar da hedefimiz dereceye girmekti ama beşincilikle yetindik. 2017 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonasına ve 2020 yılında yapılacak Olimpiyatlara kendimizi şimdiden motive etmemiz gerekiyor. Görme Engelliler Futbol takımında gören kaleci ile görmeyen diğer futbolcuların birlikte spor yapabilmesi güzel bir şey ” diye konuştu.
Milli sporcu Recep Aydeniz’i başarısından dolayı tebrik eden Kaymakam Bayraktar,”İlçemizin küçük bir köyünden değerli bir sporcunun yetişmesi bizlere gurur veriyor. Kendisini hayata küsmeden çalışmasından, azminden ve başarısından dolayı kutluyorum. Bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.(MA-EFE)