Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilkokulunda “Dünya engelliler günü” münasebetiyle okul idaresi ve öğretmenler Özel Eğitim Alt Sınıf öğrencilerini ziyaret etti.
Atatürk ilkokulunda Müdür İsmail Değirmenci, Müdür Yardımcısı Pelin Solak ve tüm öğretmenler “Dünya engelliler günü” münasebetiyle Özel Eğitim Alt Sınıfı Öğretmeni Hasibe Cengiz ve 2 öğrenciyi ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler.
Okul idaresi ve öğretmenlerinden çeşitli hediyeler alan ve beraberlerinde getirdikleri pastayı kesen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Sürpriz ziyaret karşısında çok duygulanan öğrenci anneleri ise okul idaresine ve tüm öğretmenlere teşekkür ettiler.
Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Değirmenci, Dünya Engelliler Günü”nün anlam ve önemine vurgu yapmak için okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarıyla Özel Eğitim Alt Sınıfını ziyaret ettiklerini belirterek,”Bizler bir kutlama için değil, farkındalık için sınıfımızı ziyaret ettik. Onların mutlu olduğunu görmek biz eğitimcileri de mutlu etmektedir. Allah kimseyi engelli etmesin. Bu hayatın bir gerçeği, böyle bir durum olmasını hiç birimiz istemeyiz, ama bununla birlikte yaşamaya da mecburuz.” diye konuştu.(MA-EFE)