Başrollerini Yasin BÜYÜK ve Kadir Ali PEKŞEN’in paylaştığı, çalışmaları bir yıla yakın süredir devam eden dizi 40 kişilik alanında deneyimli kadrosuyla daha önce Rize’de denenmemiş bir projeyi hayata geçiriyor.

Dizide Rize’nin kültürel yapısı, gelenekleri, karadeniz insanının mertliği, sevecenliği, aşkları, hüzünleri, neşesi ve yerel konuşma ağızı gerçeğine uygun olarak anlatılacaktır.

Dizi Karadeniz'in incisi olan Rize'de üç amca oğlunun suç yapılanmaları ile mücadelesini ve bu mücadele sırasında yaşadıkları zorlukları anlatmaktadır.

Kahramanlarımız giriştikleri mücadelenin ne kadar tehlikeli ve zor olduğunun farkındadırlar ama şehrin temiz kalması için tüm tehlikeleri göze alırlar.

Dizi senaryosu ile madde bağımlılığı, getirdiği kötü sonuçları ve bu konuda neler yapılması gerektiğini bazen hüzünle, bazen mücadelenin en sertiyle anlatacak.

Rize insanının neşeli halleriyle gülümseyecek ve yürek yakan aşklarıyla hüzünleneceğiz.

Yapım çalışmalarında sona yaklaşılan dizi kısa süre sonra hayatımızın bir parçası olacak gibi. Dizi hakkındaki gelişmeler ve videoları youtube resmi kanalından ve resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.

Youtube resmi Kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCxgeXgGcK8B7B6M2lfBnvrQ

Resmi Web Sitesi        : www.tersyon.com.tr