Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya gelen Diriliş Ertuğrul ekibi söyleşi öncesi ÇAYKUR Ziraat çay bahçesinde bir süre çay içip sohbet ettikten sonra Araştırma Enstitüsü bahçesine inip çay hasadı yaptı.

Çaykur Araştırma Müdürlüğünde kendilerini karşılayan Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu ve Enstitü Müdürü Ali Kabaoğlu’ndan çay hakkında bilgiler alan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları daha sonra bahçeye inip makasla çay hasadı yaptılar.


“Diriliş Ertuğrul’un” oyuncuları daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen programda öğrenciler ile bir araya geldiler. Söyleşinin ardından ekibe ÇAYKUR’un hazırlamış olduğu hediyeler Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş tarafından verildi.

Oyuncular buluşma sonrası Rize’nin İkizdere İlçesi’nde Rizeli iş adamı Cemil Ekşi’nin misafiri oldular. Oyuncular Ekşi’nin misafiri olarak gecesi İlçede ki RİDOS Termal Otel’de geçirdi. Otelde termal havuzlara girerek yorgunluk atan oyuncular bugün günün ilk saatlerinde Rize’den ayrıldı.