Çocuklar Duymasın' dizisinin Fıs fıs İsmail'i 'Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katıldı. Ünlü oyuncu, yarışmadan 15 bin TL'lik para ödülüyle ayrıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan Süleyman Yağcı, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Sempatik tavırları ile ekrandakileri güldüren Yağcı'nın, kendisine yöneltilen sorulara doğru yanıt verdiği anlar ise görülmeye değerdi.

SEYİRCİ JOKERİNİ KULLANDI, ELENDİ
Baraj sorularına verdiği doğru yanıtlarla 15 bin liralık para ödülü almaya hak kazanan İsmail Yağcı'nın, barajı geçtikten sonra karşılaştığı soruda seyirci jokerini kullanması ise elenmesine sebep oldu.

İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU
Barajı geçtikten sonra 'Lakabı 'leğen kemiği' olan şarkıcı kimdir?' sorusu ile karşılaşan İsmail Yağcı'nın, 'A-Tina Turner, B-Shakira, C-Freddie Mercury, D-Elvis Presley' şıklarından Tina Turner'a takılması izleyenleri kahkahaya boğdu.

TURNER'İN NERELİ OLDUĞUNU SORDU
Tina Turner'ı tanımayan İsmail Yağcı'nın, dünyaca ünlü ABD'li şarkıcının soy isminin yabancı olmadığını düşünmesi ise stüdyoda ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu. Öyle ki Yağcı, sunucu Selçuk Yöntem'e Turner'ın nerelli olduğunu dahi sorma ihtiyacı duydu.