İstanbul Şile’deki evinde öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un ağabeyi konuştu. Ağabey Fazıl Uzun, “Sabaha karşı 05.00 gibi haber geldi. Hemen atladık geldik ve bu korkunç olayla karşılaştık” dedi.

Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un ağabeyi konuştu. Ünlü yönetmenin ağabeyi Fazıl Uzun, acı haberi sabaha karşı aldığını söyledi.

Mustafa Kemal Uzun’un tek kardeşi olduğunu ve konuşacak durumda olmadığı söyleyen Fazıl Uzun şu ifadeleri kullandı: "Sabaha karşı 05.00 gibi haber geldi. Hemen atladık geldik ve bu korkunç olayla karşılaştık. Hiçbir şey söyleyemiyorum. Tek kardeşimdi".

SANAT CAMİASI YASTA

Mustafa Kemal Uzun’un ölüm haberi sanat camiasını üzüntüye boğdu. Cinayet haberini duyan bazı ünlüler sosyal medya hesaplarından tepki gösterip üzüntülerini dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan tiyatro sanatçısı Hamdi Alkan,”Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Kahroldum, yazık çok yazık.Tüm ailesine,dostlarına sabırlar diliyorum” diye tepki gösterirken, dizi oyuncusu Berna Laçin ise ”Şoktayım! Arkadaşım, yönetmenim sevgili ağabeyimiz Kemal Uzun öldürülmüş. Bu nasıl bir dünya, kahroldum” mesajını paylaştı. Dizi ve sinema oyuncusu Suat Sungur ise ”Hem çok erken, hem çok acı, çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

(Cenk İşver/İHA)