Bingöl’e gelen türkücü Aydın Aydın, kepenek giyerek kuzularla birlikte şehri gezdi.

Yaptığı etkinliklerle gündeme gelen türkücü Aydın Aydın, Bingöl’e geldi. Merkez Genç Caddesi üzerinde kepenek giyip, kuzularla birlikte bir pikap kasasına binen Aydın, kaval çalarak vatandaşları katılacağı programına davet etti. Daha sonra kuzularla birlikte cadde üzerinde yürüyen Aydın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Programıyla ilgili il il gezdiğini belirten Aydın, “Gerçekten de her ilde çok farklı sevgi seli ve insanların ilgili muhteşem. Bingöl’ün güzelliklerini, yaylalarını, misafirperverliğini ve insanların kalbindeki sıcak sevgiyi bütün insanlarla paylaşmak istiyorum. Bugünkü amacım da Bingöllü hemşehrilerimizi kendim bizzat programa davet etmek istedim. Biz de kendi hemşehrilerimizle Bingöl’ün ana caddesinde karşılaştık ve hepsinin ilgisi gerçekten çok büyüktü. Dünyada hayvanlarla düet yapan tek sanatçı benim. Bingöl’de hayvana, kuzulara, sürüye, yaylaya olan sevda da çok güzel” diye konuştu.

Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu ise bu tür farkındalıkların yapılmasını önemsediklerini kaydetti.

(Yılmaz Atar - Sinan Atan / İHA)