Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezinin inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bir ay önce temeli atılan Fen İşleri Koordinasyon Merkezimiz 2,5 ay içerisinde tamamlanarak hizmete girecek” dedi.
Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzeri Özal Caddesi üzerinde 17 bin 619 metrekare alanda hizmet verecek olan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezinin kaba inşaatı tamamlandı. İnşaat binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, vatandaşlara daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak adına belediye birimlerini daha nitelikli alanlara taşıdıklarını söyledi. Proje hakkında mühendislerden detaylı bilgiler alan Polat, “İlçemiz genelinde yol açma, yol genişletme, kaldırım yenileme ve sıcak asfalt dökümü ve sathi kaplama işlemlerine ara vermeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğündeki personellerimizin yararlanacağı Koordinasyon Merkezini her yönüyle işlevsel hale getireceğiz. Tek kat üzerinden hizmet verecek olan Koordinasyon Merkezinde yemekhane, toplantı salonu ve dinlenme alanları olacak. Personellerimiz bu binamızda günlük çalışma alanları ve yapılacak işleri koordine edecekler” diye konuştu.
17 bin 619 metrekare alanın modern bir tasarımla projelendirildiğini belirten Polat, 2,5 ay içerisinde binan hizmete gireceğini söyledi. Kaba inşaatının tamamlandığı binada artık ince işlerin yapılmaya başlanıldığını dile getiren Polat, “İnşaatta görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ederim “ ifadelerini kullandı.
Belediye birimlerinin kaliteli ve modern binalara taşınmasıyla hizmet kalitesinin de yükseleceğini kaydeden Polat, ilçenin tüm bölgelerinde yoğun bir şekilde çalışan personellerin çalışma şartlarını da daha iyi düzeye getirmeye devam edeceklerini ifade etti.