Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup’ta geçen hafta deplasmanda Elazığ Yolspor’u 1-0 mağlup edip lider Adıyaman 1954 takımıyla arasındaki puan farkını 1’e düşüren Yeşilyurt Belediyespor’da ligin 11.haftasında oynanacak Kahramanmaraş Sakarya müsabakası hazırlıkları devam ediyor.
Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan Yeşilyurt Belediyespor’da morallerin iyi olduğu gözlenirken, futbolcuların antrenmandaki hırsı ise teknik heyeti memnun etti.
Cuma Nasır takımla birlikte çalışmalara başladı
Bu arada sezon başında hazırlık kampında ayağı kırılan orta saha oyuncusu Cuma Nasır’ın takımla birlikte çalışmalara başlaması mavi beyazlı takımda sevinçle karşılandı.
Sakatlığı tamamen düzelen tecrübeli futbolcunun tam olarak hazır olmadan oynatılmayacağı, bu nedenle ikinci yarıda takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.
Öte yandan takımdaki son durumla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Tekin, ligin enteresan geçtiğini söyledi.
“Biz ilk yarıyı lider olarak kapatacağız”
Mutlaka galip gelmeleri gereken bir müsabakayı kazandıklarını belirten Tekin, “Lig enteresan geçiyor. Bay geçirdiğimiz bir hafta vardı. Onun da bazı riskleri vardı. Bu hafta mutlaka galip gelmemiz lazımdı. Adıyaman’da gidiyorsunuz son dakikada yediğiniz bir golle 3 puan kaybediyorsunuz. Buraya geliyorsunuz 90 dakika sizin hakimiyetiniz altında geçen bir müsabakada gol olmuyor ve 90.dakikada bir penaltı geliyor, sonucunda 3 puanı alarak geliyorsunuz. Bu haftada rakibimiz puan kaybediyor. Şimdi tabi bunların hesabını yapıyoruz. Tabi gerek idari bazda, gerekse de teknik bazda futbolcuların psiko-sosyal düşünceleri, yaşamları gibi her şeye dikkat ediyorsunuz. Her takımın eşit güçte olması kadro olarak tabi ki lige de bir güzellik katıyor. Hem de mücadele katıyor. Buda aslında gözükmese de bize büyük bir avantaj sağlıyor. Biz bunların bilinci içerisinde şuanda 5 puan eksiğimiz var hesaba göre. Ama rakiplerin kaybetmesi bizim şuanda kayıp puanlarımızı 2’ye düşürdü. Zaten 2 puanımız olmuş olsaydı bugün yine 1 puan farkla lider olacaktık. Öyle tahmin ediyorum ki biz ilk yarıyı lider olarak kapatacağız. Bunun avantajıyla ikinci yarıya gireceğiz” diye konuştu.