Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde bulunan içme suyu depolarının bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin yoğun çalışması ile Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunu yenilendi. MASKİ, yenilenen içme suyu deposunda borular ve vanalar değiştirildi. Deponun tabanına fayans döşendi. Duvarların sıvası yapıldıktan sonra boya badanası yapılarak depo sağlıklı ve modern görünüme kavuştu. Yenilenen içme suyu deposu sayesinde mahalle sakinleri, daha sağlıklı içme suyuna ulaştı.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün bakım-onarım çalışması yaparak, yenilediği içme suyu deposundan dolayı Akköy Mahalle Muhtarı Ali Turgut memnun olduklarını belirtti. Muhtar Turgut, “MASKİ’nin mahallemizdeki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. İçme suyu depomuzun bakımı yapıldı. Depomuzun boruları, vanaları tamamen yenilendi. Depomuzun sıvası ve boyası da yapıldı. Yapılanlar için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Mahallemizde içme suyu şebeke yenileme çalışması yapıldı. Yapılmayan küçük bir kısım da 2017 yılında tamamlanacak. Şuan mahallemizde başka bir ihtiyacımız yok. Gereken çalışmalar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim” dedi.