Özellikle engellilere yaptığı pozitif ayrımcılıkla takdir toplayan Alaşehir Belediyesi tarafından, ilçede kızının yanında kalan 66 yaşındaki yatağa mahkum Emine Bahar’a tekerlekli engelli aracı hediye etti.
Geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kalan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşadığı Karaman’dan Alaşehir’de yaşayan kızı Seyran Daşkın’ın yanına Alaşehir’e gelen 66 yaşındaki Emine Bahar’ın durumunu öğrenen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yaşlı kadına Belediye Meclis üyesi Barış Acar’la tekerlekli engelli aracı gönderdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Kültür Müdürlüğüne gelen bir talepti. Emine Bahar’ın hikayesini gördükten sonra vicdanımızın bunu kabullenmesi mümkün değildi. Seyran Daşkın’ın talebi üzerine Emine Bahar için bir tekerlekli sandalye alarak Belediyemiz Meclis üyesi İ. Barış Acar ile kendilerine takdim ettik. Emine Bahar’ın evinin içerisinde rahatlıkla dolaşabilmesini sağladık. Kendilerine Allah’tan acil şifalar ve iyi günlerde kullanmaları dileğimizle” dedi.