Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Nurettin Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediyelerin Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri ile ciddi ilişkilerinin olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Şehrimize yapacağımız güzel hizmetlerimizde değerli müdürümüz ile ortak çalışmalar yapacağız” dedi.
Geçtiğimiz haftalarda Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Nurettin Aytekin, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. İl Müdürü Nurettin Aytekin ile geçmiş dönemlerde birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Daha önceki dönemden tanıdığımız ve birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Sayın Nurettin Aytekin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak atandı. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Geçmişte olduğu gibi Sayın Müdürümüzün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde de üstün başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Belediyeler ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün ciddi ilişkileri var. Ben inanıyorum ki müdürümüz ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız ve şehrimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi ve şahsım olarak her zaman için Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Nurettin Aytekin’ in yanında olacağız” dedi.
Şehzadeler için birlikte güzel projelere imza atacaklarının altını çizen Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ise şunları söyledi: “Uzun yıllardır kendisini tanıdığım, Köy Hizmetleri ve Özel İdare’de görev yaptığım süre içerisinde kendisiyle çalışma fırsatımız olmuştu. O zamanda başkanımızın değerli fikirlerine hep önem vermiştik. Bugün de aynı şekilde olacaktır diye ümit ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından bende yapmış olduğu güzel hizmetleri yakından takip ediyorum. Şehzadeler ilçemizde güzel bir ekiple güzel hizmetlere imza atıyorlar. Bizde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Şehzadeler Belediyemize en iyi şekilde yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu nedenle değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum.”