Mülki İdare Amirler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’na atanan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek vedalaştı.
Yaklaşık 1 buçuk yıldır Alaşehir’de görev yapmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kaymakam Bilgin, “Görevde bulunduğum zaman zarfında uyumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Bir dönem Salihli Kaymakam Vekilliği görevi de yaptım. Başta Salihli Belediyesi olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iyi diyaloglar kurarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bizimle her zaman uyum içinde çalışan ve hizmetleriyle her zaman yardımcı olan belediye başkanımız Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin ve Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin’i Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile karşıladı. Veda ziyaretinde bulunan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin’i makamında ağırlayan Başkan Kayda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Göreve geldiğimizden günden bu yana tüm kurum, kuruluş ve kişilerle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Bizleri ziyaretiyle onurlandıran ve Salihli’de birlikte çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Sayın Alaşehir Kaymakamımız Osman Bilgin’e teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.