Manisalıların daha huzurlu bir şehirde yaşayabilmesi için önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, Zabıta Daire Başkanlığı da vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alarak seyyar ile mücadeleye devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta ekipleri, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde başta seyyar satıcılara olmak üzere, yasak yerlere afiş asılması ile izinsiz reklam tabelası asılması konularında da uygulama yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde başta seyyar satıcılar olmak üzere, yasak yerlere afiş asılması, izinsiz reklam tabelaları asılması konularında uygulama yaptı. Manisalıların daha huzurlu bir şehirde yaşayabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen uygulamayla, seyyar satıcıların terazi ve mallarına el konulurken, yasak yerlere afiş asanlara cezai işlem uygulandı. Ayrıca izinsiz konulan reklam tabelaları da toplatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Zabıta Daire Başkanlığı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, vatandaşı sıkıntıya sokacak her türlü sorunla ilgilenip bölge ayrımı yapmaksızın gereğinin yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri dikkate alarak, esnafımızı koruma adına olan hassasiyetimizle çalışmalarımızı bu konular üzerine yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızın her türlü sorunlarına duyarlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek olup, kurallara uymayanlar hakkında gerekli yaptırımlar muhakkak uygulanacaktır. Amacımız Manisa’da yaşayan her bir bireyin özellikle caddelerde ve sokaklarda huzurlu ve rahat hareket etmesini sağlamak” diye konuştu.