Yunusemre Belediyesi’nin dünyaevine girmeye hazırlanan genç kızların maddi imkansızlık nedeniyle alamadıkları gelinlik hayalini gerçeğe dönüştürmek için başlattığı ’Gelinlik kampanyası’ yoğun ilgi görüyor. Bugüne kadar 70 gelinlik, 20 nişanlık bağışı aldıklarını dile getiren Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, bağışlanan gelinliklerden 20’sinin sahiplerini bulduğunu söyledi.
Birbirinden farklı sosyal projelere imza atan Yunusemre Belediyesi, maddi imkansızlıklar dolayısıyla gelinlik hayalini gerçekleştiremeyenler için başlattığı ’Gelinlik kampanyası’na ilgi giderek büyüyor. Bugüne kadar firmalardan hiç kullanılmamış 70 gelinlik, 20 nişanlık bağışı alan Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bunlardan 20’sini sahiplerine ulaştırdı.
Kampanyaya olan duyarlılığın kendilerini mutlu ettiğini belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, kampanyaya katkıda bulunan firmalara ve vatandaşlara teşekkür etti. Süzer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önemsiyor; iyi günde kötü günlerinde onların yanında olmaya çalışıyoruz. Gıda Bankamız, 2. el eşya ve giysi mağazamız, tamir ve tadilat ekibimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Bu anlamda maddi imkansızlıklar dolayısıyla gelinlik giyemeyecek genç kızlarımız için başlattığımız gelinlik kampanyamıza gösterilen ilgi bizleri oldukça mutlu etti. Bugüne kadar firmalardan hiç kullanılmamış 70 gelinlik, 20 de nişanlık bağışı aldık. Bağışlar devam ediyor. Bunlardan 20’si sahiplerini şimdiden buldu. Kampanyamız sürüyor. Duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Kampanyamızdan faydalanmak isteyen çiftlerimiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurabilirler” diye konuştu.