Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması başlatarak, büyüyen mahallenin altyapı ihtiyacına cevap verdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gölmarmara ilçesinin Hacıveliler Mahallesindeki yeni yerleşim yerlerinin altyapı ihtiyacına çözüm üreterek çalışma başlattı. İçme suyu şebeke hattı döşeme işlemlerini tamamlayan MASKİ ekipleri, mahalledeki kanalizasyon hattı çalışmalarına da başladı. MASKİ tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandığında, yeni yerleşimlerde ikamet edecek vatandaşların altyapı konusunda mağduriyet yaşamasının önüne geçilecek.

“Başvurumuzdan 2 gün sonra çalışmalara başlandı”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallede yürüttüğü çalışmalardan mahalleli olarak memnun olduklarını belirten Hacıveliler Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, “Mahallemizde yeni yerleşim oluşumu gösteren yerde, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi eksikti. Mahallemizde diğer yerlerde altyapı daha önceden tamamlanmıştı. Yeni yerleşim bölgesinde yeni bir altyapı çalışması yapılması gerekiyordu. Biz de bunun için başvuruda bulunduk. Sağ olsunlar ekipler 2 gün sonra gelip çalışmayı başlattılar. Kanalizasyon bitti, içme suyu çalışmasını da kısa sürede tamamlayıp bize teslim edecekler. Sonrasında da parke döşeme çalışması yaparak mahallemizi daha kullanışlı, daha güzel hale getireceğiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, ekibine ve Gölmarmara MASKİ çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi.