Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kış ayları öncesi bir yandan hayvan sulama göleti çalışmalarını sürdürürken; bir yandan da mahalle içi ve arazi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların kış aylarında herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarına hız verdi. Mahalle içi ve arazi yol yapım çalışmalarında sezon sonuna yaklaşan ekipler, hayvan sulama göleti çalışmalarını da sürdürüyor.
Çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, “Ekiplerimiz merkez mahallelerde olduğu kadar kırsal mahallelerde de çalışmalarda bulunuyor. Ekiplerimiz Yuntdağyenice ve Uzunlar mahallelerinde hayvan sulama ve gölet yapımının yanı sıra Asmacık mahallesinde ise mahalle içi ve arazi yol yapım çalışması gerçekleştiriyor. Yuntdağı’nda kış aylarında vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda ilçemize hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.