Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, grubun lideri Düzce Belediyespor’u rahat geçerek grubun yeni lideri oldu.
Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin güçlü ekiplerinden Düzce Belediyespor’u Kula’da konuk etti.
Grupta liderlik maçı olan karşılaşmada rakibini 3-1 yenerek, galibiyet serisini sürdüren Kula’nın Efeleri, liderlik koltuğunu devraldı. Grupta güçlü takımlara karşı mücadele ettiklerini belirten Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Çayır, “Düzce ekibi bizim maçımıza kadar grupta lider konumunda bulunuyordu. Güçlü bir takıma karşı galip geldiğimiz için mutluyuz. Güzel bir oyun sergileyerek, galibiyeti hak eden oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet oyuncularımıza da moral kazandırdı.” dedi.

"Amacımız takımımızı Efeler Ligine taşımak"
Jeopark Kula Belediyespor Başkanı Vedat Yılmaz ise şunları söyledi: "Önümüzde uzun bir maraton var. Diğer maçları da kazanarak amacımıza ulaşmak istiyoruz ve şampiyon olarak Efeler Ligi’ne adımızı yazdırmak istiyoruz. Bugün bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”