Manisa Büyükşehir Belediyesi, İzmir il sınırı hattında bulunan Yunusemre ilçesi Gökçeler, Yayla ve Sarıkaya Mahallelerine yol iyileştirme ve stabilize çalışmalarına başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha iyi şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Yunusemre ilçesi Gökçeler Mahallesinden başlayan, Yayla ve Sarıkaya Mahallelerini de kapsayan 10 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kullanışlı ve güvenli hale getiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, Gökçeler Mahallesinde 3 kilometrelik sathi kaplama, Gökçeler-Yayla-Sarıkaya arasında da 7 kilometrelik stabilize yol çalışmaları ile birlikte toplam 10 kilometrelik yolda iyileştirmeler yapıldığını aktardı.
Öğrenciler için de ulaşım kolaylaşacak
Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapılan çalışmaların öğrencilerin eğitim gördüğü okullara ulaşımını da kolaylaştıracağını belirterek, “Bölge öğrencileri için taşımalı eğitim söz konusu. Kış ayları başlamadan, yol güzergahında çocuklarımız için sorun olabilecek pürüzleri ortadan kaldırıyoruz. Araç sahipleri de yenilenen haliyle bu yolu gönül rahatlığı içerisinde kullanabilecek. Çalışmalar şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.