Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda Vali Güvençer Başkanlığı’nda gerçekleştirilen müteşebbis heyet toplantısına Manisa Vali Yardımcısı Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda ve üyeler katıldı. Toplantıya ilk kez başkanlık yapan Vali Güvençer’e, 1. etap OSB’deki parsel durumu, çalışan sayısı, elektrik ve su tüketimleri, mevcut atık su arıtma tesis ve atık su arıtma tesis revizyonu ve kapasite artışı inşaatı, çevre düzenleme, elektrik altyapı iyileştirme çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Toplantı da 2. etap OSB’deki kamulaştırma, alt yapı projelendirme, arsa tahsis bedeli tespiti ile alt yapı inşaatı kredisi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 2017 yılı yatırım programı ve doğalgaz tedariği için BOTAŞ’a müteşebbis heyet kararı ile müracaat kararı alındı.