Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Turgutlu’da dur geç köprüleri olarak bilinen İzzettin, Çatalköprü, Urganlı ve Çıkrıkçı Mahallerine yeni köprüler kazandırılacak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılı içerisinde bu köprülerin yapımının tamamlanacağını belirtti. Gençoğlu, kırsal alanda yaşayan vatandaşların, tarım arazilerine ulaşmak için kullandığı bu köprülerin trafik akışını yavaşlattığını ve bu nedenle genişletilmeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projenin İzzettin, Çatalköprü, Urganlı, Çıkrıkçı ve güzergahındaki mahallelerin kullanırken, önündeki aracı beklemek zorunda kalmayacağını dile getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçede en güzel hizmetleri kazandırmanın çaba ve gayretleri içerisinde olduğunu dile getiren Gençoğlu, “Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ve desteklerle, 2017 yılında vatandaşlarımızın beklediği projeleri ilimize kazandıracağız” dedi.