Şehzadeler Belediyesi, Veziroğlu Sosyal Tesisleri inşaatı hızla devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen görkemli bir törenle temelleri atılan Veziroğlu Sosyal Tesislerinin inşaat çalışmalarının süratli bir şekilde devam ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tesislerin nisan ayı başında tamamlanacağını belirtti.
Geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen bir törenle temelleri atılan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. A Blok’ta 2 katının yapımına başlanan sosyal tesiste B Blok yapımı için temel atma çalışması başladı.
"Marka tesis olacak"
Veziroğlu Sosyal Tesislerinin inşaatının nisan ayı başında tamamlanacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler’imize ayrı bir güzellik katacak olan muhteşem projemizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında milletvekillerimiz ve valimizin katılımı ile temelini atmış olduğumuz Veziroğlu Sosyal Tesisimizde A Blok ikinci katında çalışmalar başlamış durumda. Bunun yanı sıra B Blokta da çalışmalarımızı başlattık. Tesisimizin çevre duvarları da büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Rabbim nasip ederse tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra nisan ayı başında tesisimiz açılışa hazır hale gelecek ve vatandaşlarımızın katılımı ile açılışımızı gerçekleştireceğiz. Osmanlı Mimarisi, Selçuklu ve erken Cumhuriyet dönemi mimarisi tarzında yapılacak olan tesisimiz tamamlandığında 600 kişilik kapalı düğün salonu, toplantı salonları, idari personel odaları, mescit, teras, cumba balkon, kahvaltı salonu, 615’er metrekareden oluşan 2 adet açık düğün salonu gelin odası ve geniş bir otopark olacak. Yapılacak olan tesisimizin toplam bedeli 4 milyon 316 bin 800 Türk Lirası olacak bu tesis Manisa’nın marka bir tesisi olacak” dedi.