Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, 250 dolarını liraya çeviren herkese ücretsiz kesim ve fön yapılacağını açıkladı.
Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarlarınızı bozdurun ve Türk Lirası ile alışveriş yapın’ çağrısına destek vermek için 250 dolarını bozduran herkese ücretsiz kesim ve fön yapmak için kampanya başlattıklarını söyledi. 250 dolarını bozdurup makbuzu ile gelen müşterilerinden ücret talep etmeyeceği belirten Porduğan, "Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve esnaf temsilcisi olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar ile ilgili yaptığı çağrısı üzerine bir kampanyayı başlattım. Bu kampanyayı bütün esnaf üyelerime anlatıyorum. Çağrı sonrası her gün artık esnafımı ziyaret ederek bu konuda onları bilinçlendiriyorum. Yapılacak bu tür çalışmalarla Mardin’de bir dolar bozdurma patlaması bekliyoruz. 250 dolarını bozdurup makbuzu ile gelen müşterilerimizden kesim ve fön için ücret talep etmeyeceğiz” dedi.
Kampanyayı destekleyen Berber Serdar Aktayca, ise 250 dolarını bozdurup makbuzu ile gelen müşterilerine saç sakal tıraşı için ücret talep etmeyeceğini söyledi. Aktayca, "Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı tarafından başlatılan kampanyayı destekliyoruz” diye konuştu.