Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla sürekli iç içeyiz” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı Remzi Kır ve beraberindeki muhtarlar, yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Turgut’a teşekkür ettiler.
Turgut’un her konuda muhtarlara ve derneklerine destek verdiğini belirten Remzi Kır, hizmetlerin yerinde ve önce vatandaşın düşünülerek yapıldığını belirtti. Kır, “Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a mahallelerimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerimize de hizmetler esnasında göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Silifkemizde yıllardır yapılmayan eksiklikler gündemdeydi. Sağ olsun belediye başkanımız bu eksiklikleri bir bir gideriyor. Keşke eski yasa ve belediyelerimizin eski gücü olsaydı. Eminim başkanımız o zaman bütün mahallelerimizi daha fazla yatırım ve hizmetle buluştururdu. Katkılarından ve gayretli çalışmalarından dolayı muhtarlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kentte muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “İlçemizin ve mahallelerimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla sürekli iç içeyiz. Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki sorunlarını bize aktararak, çözümü konusunda öncü olmaktadır. Seçimle iş başına gelen muhtarlarımız bu nedenle bizler için son derece değerlidir. Bizler bu nedenle bütün mahallelerimizin en iyi yatırımlara ve hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. El birliğiyle çalışarak, mahallelerimizin sosyal belediyecilikte alması gereken bütün hizmetleri ulaştıracağız” dedi.
Kentin gerçek sahibi olan vatandaşlarla birlikte kentin sorunlarının çözülmeye devam edileceğinin altını çizen Turgut, “Biz vatandaşlarımızdan kopmayan bir yönetim anlayışıyla halkımızın arasında olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğiz. Bu şekilde sıkıntıların minimuma indiği bir şehir olacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerine ise bu şekilde hemen müdahalede bulunarak, Silifke’yi hep birlikte geliştireceğiz” ifadesini kullandı.