Forum Mersin Alışveriş Merkezi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenecek Uluslararası Mersin Maratonu kapsamında, üç gün boyunca maratona özel alışveriş günleri ile birbirinden renkli etkinlikler düzenleyecek.
Forum Mersin, spor, alışveriş ve renkli aktiviteleri bir araya getireceği bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 11 Aralık Pazar günü koşulacak 2. Uluslararası Mersin Maratonu’nun başlangıç ve bitiş noktası olacak Forum Mersin, 9-10-11 Aralık 2016 tarihlerinde maratona özel Maraton Alışveriş Günleri ve maraton boyunca sürecek olan birbirinden keyifli etkinlikler gerçekleştirecek. Etkinlikler kapsamında, Forum Mersin ziyaretçilerine özel indirim ve kampanyaların olacağı Maraton Alışveriş Günleri’nde birbirinden keyifli etkinlikler yer alacak. Üç gün sürecek olan Maraton Alışveriş Günleri’nde çocuklara özel akrobasi gösterileri, birbirinden keyifli oyunlar ve 10 Aralık’ta gerçekleşecek Emre Kaya konseri ile ziyaretçiler ailece keyifli zaman geçirme olanağı bulacak. Ziyaretçilerin avantajlı koşullarla alışveriş yapacağı Alışveriş Günleri, kaçırılmayacak fırsatlar sunacak.
Etkinlikler çerçevesinde, 9 Aralık Cuma günü Denge Akrobasi Gösterisi, maraton magnetleri, Eğlencebaz, Greenbox, X-Box oyunları, 10 Aralık Cumartesi günü Emre Kaya konseri, ateş şov, karnaval korteji, maraton magnetleri, Greenbox, X-Box oyunları, 11 Aralık Pazar günü ise Kukla Dans ve Eğlencebaz yer alacak.
Forum Mersin yetkilileri, tüm Mersinlileri özel indirimlerin uygulanacağı Maraton Alışveriş Günleri’ne ve eğlenceli etkinliklere davet etti.