MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz, MHP Rize İl başkanı Serkan Birben ve MHP’li yöneticiler Türk Eğitim Sendikasını ziyaret etti.

Sendika yetkililerinin ve Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Celal Akarsu’nun da olduğu toplantıda Eğitimdeki sıkıntılar ve sorunlar konuşuldu.

“Burası bizim evimiz burada dertleşmeye geldik” diye söze başlayan MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben  “Eğitimdeki sorunları birinci ağızdan dinlemek için dertleşmek için buraya geldik. Siyasi bir çalışma kapsamında buraya gelmedik buradan fikir almaya, buraya dertlerinizi dinlemeye ve çözüm önerilerini paylaşmaya geldik” dedi.

Toplantıda haksız yere görevden alınan okul müdürlerine değinen MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz “ Görevden alınan müdürlerin hepsi yerlerine dönecek. MHP İktidarında liyakatli, iş bilen müdürler görevlerine geri dönecek ve bu görevden alınmaların hepsinin hesabı bir bir sorulacak. 12 yıldır süren il ve il dışı rotasyon uygulamasına son verilecek. Öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin itibarlarını MHP iktidarında geri vereceğiz” dedi