7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde TBMM’ye Rize’den vekil göndermeye hazırlanan MHP Rize İl Teşkilatı, seçim çalışmalarına Ardeşen’de seçim irtibat bürosu açarak devam etti.. Belediye meydanı karşısında açılan büro açılışına Rize milletvekili adayları OSMAN CEM KAZMAZ , ÖMER ÖKTEN , EROL KABAOĞLU , İl başkanı SERKAN BİRBEN,Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Recep Bakırcı, Rize MERKEZ İlçe Başkanı Ali Uzun, MHP Güneysu İlçe başkanı Kazım Kara, Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, MHP Ardeşen İlçe Başkanı İhsan Kal, İl teşkilat başkanı İMDAT ÖNÇIRAK , ilçe başkanları ve çok sayıda partili, ilk olarak halkla kucaklaştı. Belediye Meydanı’ndan yürüyüşe geçen kalabalık partililer, Atatürk caddesi boyunca hem sokaktaki vatandaşlar hem de dükkanlardaki esnaflarla buluştu. Halkın ilgisi karşısında memnun kalan milletvekili adayları, seçim öncesi destek sözü aldı.



BİRBEN “ ARDEŞEN VE RİZE ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ”

Açılışda ilk olarak Rize İl Başkanı Serkan Birben konuştu, Birben konuşmasında “ Yiğit Ardeşenlilerin 7 Hazirandaki seçimlerde üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum. Ardeşen ilçemiz bu seçimde her zamankinden daha fazla şanslı çünkü Rize’den Milletvekili adayı olan Erol Kabaoğlu Ardeşen’den, Ömer Ökten bey Pazar’dan ve il başkanlığı döneminde sürekli Ardeşen’in sıkıntılarıyla ilgilenen Ardeşen’i yalnız bırakmayan MYK üyemiz Cem Kazmaz 1. Sıra adayımız, Ayrıca Ardeşen’nin evladı Ortadoğu gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu beyde İstanbul’dan aday yine Pazar ilçemizden olan Erkan Haberal ise Ankara’dan Milletvekili adayı, Artık Ardeşen ve Rize daha güçlü, Mecliste 3’ü Rize’den 1 tanesi İstanbul, 1 tanesi Ankara’dan olmak üzere TBMM’de 5 Milletvekili görmek istiyoruz” dedi.



KAZMAZ “ARDEŞEN’İ SPOR KENTİ YAPACAĞIZ”

Ardeşen Seçim ofisinin açılışında konuşan MHP Rize 1.Sıra Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz ise “ Ardeşen’in önemli bir değeri olan Ardeşen GSK’yı Türk kadınının sesi oldukları için bir kez daha buradan kutlamak istiyorum.Burada çok güzel bir arazi var ve buradan birde vekil var geçen gün televizyona çıkmış biz burada fakülte açmayız demiş. Ardeşen bizi meclise gönderirse Beden eğitimi ve spor yüksek okulunu Ardeşen’e kazandıracağız. Ardeşen’i spor kenti yapacağız”dedi.



KABAOĞLU “CEM KAZMAZ ŞU ANDAN İTİBAREN MİLLETVEKİLİDİR”


Seçim startının verilmesiyle birlikte rakiplerine gönderme yapan MHP Rize Milletvekili Adayı EROL KABAOĞLU, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Rize’deki iktidar yürüyüşü bugün itibari ile bu seçim bürosu önünden resmi olarak başlamıştır. Allah yolumuzu açık etsin. Yar ve yardımcımız olsun. Halkımızdan aldığımız destekle ve arkamıza aldığımız rüzgarla iktidar hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün burada görmüş olduğunuz görüntü MHP’nin Rize’deki birlik ve beraberliğinin tescilidir. Burada bu kalabalığı gördüm inancım bir kat daha arttı ki Cem Kazmaz şu andan itibaren Milletvekilidir. Siyasi rakiplerimize buradan bir gönderme yapmak istiyorum. 7 Haziran’da Rize MHP’li milletvekillerinin hizmetiyle tanışacaktır” diye konuştu.Seçim bürosunun açılışının ardından çok kalabalık bir gurupla Ardeşen’de esnaf ziyareti yapan partililer, Ardeşen’li esnaf ve halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.