Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı gecede partililere plaketler verildi, konuşmalar yapıldı. Yemek organizasyonunun ardından binlerce MHP’li adeta 7 Haziran akşamının provasını yaparcasına horonlar oynadı ve yoğun seçim çalışmaları için moral depoladı.

 

MÜFTÜOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

İstanbul’da seçim çalışmalarına ara verip geceye katılan Ortadoğu gazetesi genel yayın yönetmeni ve MHP İstanbul 3. Bölge  Milletvekili adayı Ardeşen’li Mehmet Müftüoğlu’nu hemşerileri bağrına bastı. Salona girişi ile büyük alkış alan Müftüoğlu ile resim çektirmek isteyenler yüzünden bir süre yoğunluk yaşandı. Gecenin sonuna kadar Müftüoğlu hemşerileri ile hasret giderdi ve bol bol resim çektirdi.

 

SİLAHLARIMIZI GÖMDÜĞÜMÜZ YERİ UNUTMADIK

Konuşmasına Bu güzel organizasyonu yaptıkları için Ardeşen İlçe Teşkilatını ayakta alkışlıyorum diye başlayan MHP Rize İl başkanı Serkan Birben konuşmasına şöyle devam etti “ Bu kalabalık birliktelik şunu gösteriyor ki Büyük Türk Milleti 7 Haziran’da artık yeter diyecek ve MHP’nin bilgili deneyimli kadrolarını iktidara taşıyacaktır. Şer odakları Bizim sabrımızı denemek istiyorlar, bizi tahrik etmek istiyorlar, Sabrımızla oynayanlar bizim sabrımız taştığından neler yapabileceğimizi çok iyi biliyorlar. Biz 80 öncesi yaptıklarımızla beraber silahlarımızı gömmüş bulunmaktayız. Fakat şunu bilsinler ki silahlarımızı gömdüğümüz yerleri unutmadık.

 

HIRSIZLIK iLE KURAN’I KERİM YANYANA GELEMEZ

İstanbul 3.bölge Milletvekili adayı olan Ardeşen’li Ortadoğu Gazetesi genel yayın yönetmeni Mehmet Müftüoğlu “Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede birileri Kuran’ı Kerimi eline alıp miting miting dolaşıyorsa burada bir gariplik var demektir. Bu ülkede kimse din tacirliği yapmamalı. Fakat görüyoruz ki ülkemizde Cumhurbaşkanlığı sıfatını taşıyan fakat Cumhurbaşkanlığı yeminine sadık kalamayan Recep Tayyip Erdoğan 17-25 Aralıkta neler olduğunu unuttu mu ? Hırsızlıkla kuran’ı Kerim yan yana gelemez”dedi ve Partisinin seçim programını anlattı.

 

11 MAYIS BOP EŞBAŞKANI TATİL GÜNÜ MÜ ?

MHP MYK Üyesi ve MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz konuşmasında Cumhurbaşkanının Rize mitingine zorla götürülen öğrenci ve devlet memurlarını kastederek , “11 Mayıs günü beni öğretmenler aradı, imamlar aradı, devlet memurları aradı. Acaba 11 Mayıs bop eş başkanı tatil günü mü oldu diye kendimize sorduk.Okul çocuklarını zorla götürdüler. Devlet memurlarını zorla götürdüler. Böyle bir ayıp daha önce yaşanmamıştı.Bu antidemokratik uygulamalara en güzel ders 7 Haziran akşamı verilecektir.Seçim ofisimizi mühürlemeleri düştükleri paniğin bir eseri. MHP’nin yükselişi karşısında panik içerisindeler.

 

 

MHP Rize Milletvekili adayı Ömer Ökten yaptığı konuşmada  Burada toplanan kalabalık bize güç ve kuvvet vermiştir dedi ve şöyle devam etti “ Biz adaletli olacağız, bunların yaptıklarını yapmayacağız. Rize’de işe alınacak 2500 kişi için 29 bin kişi başvuru yapıyor birde işsizlik yok diyorlar. İşsizliğin formülü MHP İktidarında, fabrikaları 4 değil 12 ay çalıştıracağız. Onlar verdikleri sözleri tutmuyorlar Ardeşen’e fakülte yapacağız dediler yapamadılar. Ardeşen’e 4 yıllık fakülteyi biz yapacağız” dedi.