Gittikleri her bölgede büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaşan MHP Milletvekili adaylarının neşeleri dikkat çekiyor. Ramazan ayı olmasına rağmen günde iki program yaparak seçmenle buluşmaların sürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşla sohbet eden, derdini dinleyen Vekil adayları; Cumhurbaşkanı hükümet etme sistemi hakkında bilgiler veriyor. Seçim de kullanılacak oy pusulaları ve oyların nasıl kullanılacağını anlatan heyet vatandaş tarafından ilgi ile dinleniyor.

Cumhur ittifakı dolayısıyla Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden adaylar, Milletvekilliğinde ise ÜÇ HİLAL’li MHP’ye OY istiyor.

15 Temmuz gecesindeki duruşundan dolayı MHP ye oy vereceğini ifade eden seçmenler, vekil adaylarına da “gönlünüz rahat olsun, oyumuz sizin. Rize’den en az bir MHP li vekili meclise göndereceğiz” diyor.

Rize için neler yapacak olduklarını anlatan Vekil adaylarının, Rize ve Rizelinin sorunlarına ne kadar hâkim olduğunu göstermesi vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor. Özellikle Rize’nin milletvekili olacağız söylemi seçmen tarafından karşılık görürken yoğun ilgi gösterilen MHP heyeti, iftar davetlerini geri çevirmemek adına , vekil adayları ayrı ayrı programlara katılmak zorunda kalıyorlar.

Sahilde açılan ve halkın yoğun ilgisini çeken seçim irtibat çadırında günün değerlendirmesini yaptıktan sonra istirahate çekilen MHP Milletvekili adayları, bir sonraki gün erken saatlerde çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyorlar.

24 Haziran akşamına kadar devam edecek çalışmalar kapsamında; MHP Rize İl Başkanlığı 31 Mayıs Perşembe akşamı Yakamoz Restaurantta Geleneksel İftar Programı düzenleyecek