Muhtarların ve sorumları oldukları mahalle ve köylerin sorunlarının konuşulduğu ziyarette birçok sorun gündeme geldi.

Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zor dönemde özellikle seçilmişlerin siyasi görüş ayrımı yapmadan toplumda bir çimento görevi görmesi bütün herkesi kucaklaması ve herkese hizmet götürmesi gerekmektedir, diyen Birben; Muhtarlar, ihtiyaçların belirlenmesi ve yapılan yatırımların yapım aşamasında denetlenmesi ve sonrasında ise korunması adına hizmet verecek en yetkili kişiler olmalıdır, dedi.

Hizmet kalitesinin arttırılması adına her muhtara bir çalışma ofisi ve bilgisayar verilmesi gerektiğinin altını çizen Birben; MHP İl Başkanı olarak muhtarların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.  Sık sık muhtarlar ile köy ve mahallerinde bir araya geleceklerini, ihtiyaç ve sorunları yerinde tespit edeceklerini belirten Birben; yapıcı bir muhalefet anlayışı ile Rize’ye neler kazandırabilirizin çalışmasını yapacağız, dedi.

Fındıklı ilçemizin Derbent köyündeki vatandaşımızın da Çamlıhemşin İlçemizin Çayırdüzü köyü yada İkizdere ilçemizin Yetimhoca Köyündeki vatandaşımızın sorunları da bizim için önemlidir, dedi.

Ziyaretleri esnasında kendilerine yakın ilgi gösteren Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Birben; Muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.