Yoğun geçen bir hafta sonundan sonra Mhp Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN’in programları aynı yoğunlukta devam etti. 

Mhp Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN; baharın gelişinin müjdecisi olan Türk Bayramı  21 MART NEVRUZ gününü Fındıklı Kaymakamı Vedat YILMAZ’ında katıldığı Fındıklı Çağlayan Köyünde ki Osman HACIALİOĞLU İlk-orta Okulunda düzenlenen programa Mhp Fındıklı İlçe Başkanı Doğan İNCE ile birlikte katılarak öğrencilerle birlikte çeşitli aktivitelerle kutladı. 

Rize Muhtarlar Derneğine seçilen Recep SAKAL’ı ziyaret eden Başkan BİRBEN muhtarların genel sorunlarını dinledi. Yazın gelişiyle başlayacak olan çay sezonu ve köylerde ki çay alım-yerlerinin sıkıntılarında istişarelerde bulunuldu. Köy ve mahallelerin sorunlarının yakından takipçisi olduklarını söyleyen Başkan BİRBEN “Merkez İlçe Teşkilatlarımızın yaptığı köy-mahalle temsilcileri ile bölgelerin sıkıntıları hakkında bilgilerimiz var. Biz her daim muhtarlarımızın yanındayız. MHP Rize sizlerin bir evidir.Her sıkıntınızda köy-ve mahalle muhtarlarımızın yanındayız.”dedi 

Rize’nin en büyük üye sayısına sahip olan STK’ların başında gelen Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçimini kazanan  Turan AKBULUT’u ziyaret eden Başkan BİRBEN odanın sıkıntısı şoförlerin dertleri ve Rize trafiğinin çözümü hakkında istişarelerde bulundular. 

Seçimi yeni yapılan diğer bir oda Rize Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet HACIÖMEROĞLU’nu da ziyaret eden Başkan BİRBEN hayırlı olsun dileklerin de bulundular. 

Rize Bakkallar Odası Başkanı Galip KOÇ’u ziyaret eden Başkan BİRBEN mahallenin bakkal amcaları sizlerin vazifesi büyük.Bakkallar bir ailenin 4,-5, üyesidir.Çocuklarımızın mahalledeki abisi amcasıdır.Mahallenin güvencesidir.Sokak arasına kadar sızan global markalara karşı bakkalımızın yanında durmamız en büyük vazifemizdir.”dedi. 

Başkan Birben haftayı bittirirken Rize Milletvekilimiz Hasan KARAL’ın Halasının Güneysu daki ve Süleyman Sırrı KARAALİ’nin Annesinin sahilcamii deki Cenazelerine Katıldılar.