Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli ve Rize’de Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü’nde çalışan bir grupla Serkan Birben’i ziyaret etti.

Taşeronların kadroya geçirilmesi konusunun konuşulduğu ziyarette mağdur olan işçilerin sorunlarını dinleyerek notlar alan Birben; konuyu MHP grubuna taşıyacağını ve elinden geleni yapacağını ifade etti.

Sorunun nereden kaynaklandığını ve çözüm yollarının nasıl olabileceği noktasında konunun muhataplarından bilgi almanın çok önemli olduğunu belirten Birben; çözüm üretmek ve çözümlere ortak olmak adına varız, dedi.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Rize İl Başkanı Murat Köseoğlu ile Türk Büro-Sen İl Başkanı İbrahim Hacımustafaoğlu; Türk Yerel-Sen İl Temsilcisi Zekeriya Salep; Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Kemal Cevahir; Türk Enerji-Sen Rize Şube Başkanı Kahraman Uzunalioğlu; Türk Tarım Orman-Sen İl Temsilcisi Haluk Armağan.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Rize İl Temsilcileri ve Şube Başkanları olarak göreve yeni seçilen yönetimleri ile MHP İl Başkanı Serkan Birben’i makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen görüşmede çalışmalar hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Kamu-Sen Konfederasyonu Temsilcilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Birben; birlik ve beraberlik içerisinde ülkenin kodlarına dönmesi için var gücümüzle çalışmalıyız, dedi. Bu noktada vatan sever, liyakatli, milliyetçi oluşumlar olarak kenetlenip aynı hedefe doğru birlik içinde yürümemiz gerektiğini ifade etti.