Selendi protokolü orman temizledi Selendi protokolü orman temizledi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mimar Sinan İlkokulunda eğitim öğretim gören 440 öğrenci aynı anda 150 metre uzunluğundaki rulo karton üzerine duygularını resimle ifade etti.

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu ve anasınıfı öğrencileri öğretmenleri denetiminde büyük bir resim çalışmasına imza attı.

Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Oruç, "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları geleceğimiz olan çocuklarımızla buluşuyor projesi kapsamında Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi ve Mimar Sinan İlkokulu işbirliği ile Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müzik öğretmeni Saliha Gül Kurtuluş ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin Erğil tatafından etkinlik düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Mimar Sinan İlkokulu tarafından yapılan programda öğrenciler hünerlerini sergiledi. Etkinlik, öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından beğeniyle karşılandı." dedi.

Öte yandan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak da okulda yapılan geniş kapsamlı etkinlik nedeniyle okul öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak teşekkür etti.

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Adem Çelik ise yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama kapsamında okulumuzdaki etkinlikte yapılan çalışmalar daha sonra okul bahçemize asıldı ve hafta boyunca kalacak. Emegi geçenlere teşekkür ederim." dedi.