Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan Tasarım Vakfı’nı ziyaret etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Uluslararası Tasarım Vakfı Kurucusu Faruk Malhan’ı ziyaretinde Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu eşlik etti.
Ziyarette doğal hayatın korunması ve sürdürülebilir hale gelmesi, yerel değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarımı amacıyla hazırlanan projeler ile ilgili ayrıntılar ve planlamalar konuşuldu. Bodrum kırsalının küresel ölçekte tasarımla değerine değer katmak, sosyal refahını artırmak, değerleri korumak, sürdürülebilir kalkınmaya destek olmak, ekonomi, tarım ve turizm bileşenlerinde uluslararası inovasyon sağlamak amacıyla Uluslararası Tasarım Vakfı tarafından hazırlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’a değer katmak için yapılan çalışmaların önemine değinerek, “Dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, kırsalda da çok değerli yerlere sahip. Özellikle tarım ve hayvancılık ile uğraşan halkımızın gelir düzeyini yükseltmek en önemli hedeflerimizden biri. Bu yönde yapılacak tüm çalışmaları Bodrum Belediye Başkanı olarak her zaman destekleyeceğimi belirtmek isterim.” dedi.