Muğla Ormanspor Erkek Basketbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
Moral motivasyonlarını artırmak amacıyla Bodrum’da bulunan Muğla Ormanspor Kulübü yönetici ve sporcuları; spora, sporcuya her zaman destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Ziyarete; Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici ile kulübün As Başkanı Devrim Karakuş, Genel Menajeri H. İlker Cömert, Takım Koçu Metin Ağırbaşoğlu, Baş Antrenörü Hamdi Gürgen ve 13 sporcu katıldı.
Takımıyla ilgili bilgilendirmeler yapan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici şunları söyledi: “Takıma moral olsun diye Bodrum’a geldik. 20’nin üzerinde şu anda sporcumuz var. Genç takımlar var, yıldızlar var, yaz okulları açıyoruz; gayret ediyoruz. Şehrin yöneticilerinin işe sahip çıkmaları lazım ve destek olmaları lazım. Sizin spora desteğinizi bakış açınızı bildiğimiz için sizi ziyaret etmeden geçemedik. Sağ olun zaman ayırdınız, bizler de bu gayretin içerisindeyiz başkanım. Elimizden geldiği kadar, gittiği yere kadar bunu götürmenin çabasındayız.”
Eğitim, spor ve sağlığın kendisi için hassas noktalar olduğunu belirten Başkan Kocadon ise, “Biliyorsunuz, benim üç tane hassas noktam var: Eğitim, spor, sağlık. Bu konuda çok hassasımdır. Bizim en büyük görevimiz, sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bu takımda oynayan oyuncuları çocuklar örnek alacak ki onlar için mücadele edecek, bu yerlere gelebilmek için. Ancak öyle kurtarabiliriz sağlıklı nesilleri. Bizim, Bodrum’un her mahallesinin takımı var. Spora ve sporcuya elimden geldiği kadar destek vermeye çalışıyorum. Bodrum Belediyesi elinden gelen imkânları doğrultusunda takımlara destek vermeyi sürdürecek.”
Kulüp yöneticileri ziyaret bitiminde Başkan Mehmet Kocadon’a basketçilerin imzalamış olduğu basket topu ile birlikte kulübün armalarının bulunduğu hediyeleri takdim ettiler.