AK Parti Bartın Teşkilatı İl Danışma Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2015 yılının son toplantısı olan İl Danışma Meclis Toplantısında ilk olarak Divan üyeleri belirlendi. Divan Başkanlığına Ak Parti Tanıtım-Medya Başkanı Murat Yıldırım, Divan Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Doğan, Divan Üyeliğine Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gülten Bacıoğlu ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Şahin seçildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, “2015 yılı hem ülkemiz için hem de bizim için 2 önemli seçimin yaşandığı bir yıl oldu. Allah’ın izni ile ve sizlerin gayretleri ile 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde alnımızın akıyla milletimizin Ak Parti’ye olan güvenini tazeleyerek güzel sonuçlar elde ettik. İnşallah bu seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur. Danışma Meclisi Toplantıları partimizin için olağan hale gelmiş, ilçe, belde ve ilde sürekli yapılan, bizleri bir araya getiren bilgi paylaşımı noktasında önemli olan toplantılardır. 2015 yılının bu son toplantısında katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıda 1 Kasım 2015 Seçimlerinde çalışmalarından dolayı başarılı olan ilçe ve belde başkanlarına ve köyler temsilcilerine plaket ve belge töreni düzenlendi.