Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan, İstanbul’da Muşlu iş adamı Coşkun Ergün’ü ziyaret edip, amatör spor kulüplerinin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, gençlerin spora kanalize edilmeleri için destek istedi.
İstanbul’da Muşlu iş adamı Coşkun Ergün’ü ziyaret ederek Muş gençliği ve sportif faaliyetleri hakkında bilgiler veren Kemal Türkan, Muş’un sportif faaliyetlerini tanıtmak ve amatör spora destek sağlamak amacı ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu kapsamda Muşlu iş Adamı Coşkun Ergün’ün kendilerini ağırladıklarını ifade eden Kemal Türkan, “İlimizin sporu hakkında bilgilendirmeler ve ilimiz sporunun dünü, bugünü ve neler yapılabilir konularında istişareler de bulunmak üzere ilimizin sporuna katkı yapan ve katkı yapacak olanlara bilgiler sunmak için bir dizi programımız var. İlimizin gençliğine güzel yarınlar bırakmak için ilimizin sporuna katkı yapacak olan kim olursa olsun ayağına gideceğiz” dedi.
Gençliğin spora kanalize edilmesi için gerekli desteği sağlamak için bu tür ziyaretleri gerçekleştireceklerini ifade eden Türkan, “Gerekirse kapı kapı dolaşarak tertemiz gençliğin kötü alışkanlıklardan arındırılıp, spora kazandırılarak gerekli altyapılarda eksikliklerin giderilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.
İş adamı Coşkun Ergün de, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş gençliğinin yarınları için çok güzel projeleri hayata geçireceklerini söyledi. ASKF Başkanı Kemal Türkan aracılığı ile tüm Muşlu hemşehrilerine selamlarını ileten Ergün, Muş gençliği için yapılacak çalışmaları kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.