Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, dolardaki artışın önüne geçmek için herkesi dolarını bozdurmaya davet etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını hatırlatan MUŞ TSO Başkanı Cengiz, Türkiye’nin her türlü menfaatine vatandaş olarak sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Başkan Cengiz, "Ekonomimizi düşünmek zorundayız. Son yıllarda yakalanan istikrarın devam etmesini sağlamak için var gücümüzle çalışmalıyız, mücadele etmeliyiz. Döviz kurundaki artışı engellemek için başlatılan dolar bozdurma kampanyasına herkesin duyarlılık göstermesi gerekir” dedi.
Esnafların, iş adamlarının dolara karşı ciddi bir savaş açtığını hatırlatan Cengiz, vatandaşların göstermiş olduğu bu duyarlılığın çığ gibi büyüdüğünü belirterek, "Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısından sonra yurdun dört bir tarafında kampanyalar başlatan esnaflarımızla, iş adamlarımızla gurur duyuyoruz. Son günlerde yakalanan ekonomik istikrarın devam etmesini isteyen vatandaşlarımız da bu kampanyaya destek vererek üzerlerine düşeni yaptılar. Köylüsüyle, esnafıyla, vatandaşıyla, kamu çalışanıyla büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha dünyaya göstereceğiz" ifadelerini kullandı.