Muş’un Bulanık Belediye Başkan Vekili Ömer Şahin, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.
Bulanık Belediye Başkanlığınca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. İlçe genelinde yaklaşık 10 bin aileye gıda yardımı yapıldığını ifade eden Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Şahin, “Göreve geldiğim günden beri Bulanık halkına hizmet için geldim. Hedefim, bu ilçede görev yaptığım süre zarfında bir nebzede olsa halkı mutlu ettiysem ne mutlu bana. Devlet olarak hizmet yapsak, onlar nasıl mutlu olursa bizde öyle mutlu oluruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Devlet her zaman vatandaşına şefkatli elini uzatmıştır. Belediye başkanlığına kayyum olarak geldiğim günden beri belediyede olan ve halka nasıl bir hizmet etmek anlayışı ile STK’larla birlikte istişare ettik. Bulanık ilçesini nasıl güzelleştirelim. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Bulanık inşallah bahar ayı başlamasıyla birlikte büyük bir şantiyeye dönüşecektir” dedi.
İlçe merkezinde bahar ayı ile çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Şahin, “Belki yapılan yardımları bazıları hoş görmeyebilir. Ama devlettin imkanlarını halka sunmak, halkında devamlı devletin kendilerini yalnız bırakmadığını göstergesidir. İlçede ilk önce huzur ve insanların mutlu bir şekilde yaşamasıdır. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için bu göreve geldiysek, bunu en iyi bir şekilde milletimize sunacağız. Belediyecilik budur. Herkes hizmet etseydi, bu sıkıntılar belki olmazdı. Herkes bunu iyi bilsin, devlet her zaman vatandaşın yanındadır. Şu anda Bulanık ilçesinde ihtiyaç sahibi olan binlerce vatandaşıma gıda yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımız her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.
Yardımları alan F.E. ise, “Yapılan bu yardımlar için Allah kaymakamdan ve devletimizden razı olsun. Göreve geldiği günden beri temizlik ve su sıkıntısı çekmedik. Şehitlik Mahallesi’nde oturuyorum, çöpler alınıyor ve suyumuz geliyor. Bu da bizlere yetiyor. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.