Muş Bulanık Milli Eğitim Müdürlüğü, YGS ile LYS sınavları değerlendirme toplantısı düzenledi.
Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya şube müdürü Ali Çiçekli başkanlık ederken, toplantıya lise müdürleri, kurs müdürleri ve okulların rehber öğretmenleri katıldı.
İstenilen hedefe ulaşılabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Bulanık Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çiçekli, söz konusu proje ile liselerden mezun olan her bir öğrencinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedefledikleri üniversitelere yerleşmelerini amaçladıklarını söyledi. Muş ilindeki orta dereceli okulların YGS-LYS deki genel başarı düzeyinin Türkiye ortalamasına göre istenilen düzeyde olmadığını belirten Çiçekli, "Projenin amacı ve hedefi olarak ilçemiz öğrencilerinin motivasyonunu ve YGS-LYS başarılarını arttırarak Türkiye ortalamasına yaklaştırmaktır" dedi.
Yapılan toplantı sonunda lise 12. sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce temin edilen soru bankası ve ders çalışma kitapları dağıtıldı.