Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde inşaatı tamamlanan ve hizmete giren ‘H Blok’ açılışı yapıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ‘H Blok’ açılış törenine Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, rektör yardımcıları, fakülte dekanları ve öğrenciler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem yaptı. Prof. Dr. Erdem, “Bugün burada üniversitemiz Eğitim Fakültesi’nin yeni hizmet binasını açmak için bir arada bulunuyoruz. Eğitim Fakültemiz ‘H Blok’un inşaatında ve üniversitemize kazandırılmasında eme geçen hayır severlerimize teşekkür ediyoruz. Geleceğin öğretmenlerini büyük bir guru içerisinde yetiştireceğimizden kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. Bizlere desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Üniversitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımız bizlere ilk günden beri destek olmaya devam ediyor. Bugün burada hizmete açmış olduğumuz Eğitim Fakültesi ‘H Blok’ hayırlı olsun.” diye konuştu.
Eğitim Fakültesi ‘H Blok’ konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem ve Rektör yardımcılar ile birlikte açılışı gerçekleştirildi.