Nevşehir’de 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde göreve başlayan sözleşmeli öğretmenler, okul dışı çevreyi tanıma faaliyeti kapsamında Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aldılar.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde çeşitli okullara atamaları yapılan sözleşmeli öğretmenlere yönelik olarak ,eğitim ve öğretim yılı bitimine kadar devam edecek okul dışı çevreyi tanıma faaliyetinin bu haftaki konusu Nevşehir Belediyesi oldu.
Mihriman Emin Günel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serkan Şen başkanlığında Nevşehir Belediyesi’ne gelen sözleşmeli öğretmenlere önce Nevşehir Belediyesi Başkanı Hasan Ünver tarafından hazırlatılan Kapadokya’yı tanıtan video gösterimi yapıldı.
Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte daha sonra Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyesi’nin çalışma alanları, gerçekleştirilen çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalara yönelik olarak sözleşmeli öğretmenlere bilgiler aktarıldı.