Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Off-Road Spor Kulübü(FATOFF) üyeleri bir ilkokulda tespit ettikleri 70 fakir öğrenciye kış öncesinde ayakkabı yardımı yaptı.
Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Naim Felek ve yönetim kurulu üyeleri fakir ve yardıma muhtaç ilkokul çocuklarını sevindirmek için okulla irtibata geçtiler. Atatürk İlkokulu’nda tespit edilen 70 fakir öğrenci için ayakkabı hazırlayan kulüp üyeleri hazırladıkları kolilerle okullara gittiler. Atatürk İlkokulu idaresi tarafından belirlenen öğrencilere ayakkabıları dağıtıldı.
Dağıtım sonrası bir açıklama yapan Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Naim Felek, “Kış öncesi çocukları sevindirmek istedik. Bunlar bizim geleceğimizdir. Eksiklikleri ve ihtiyaçlarını gidermek için öğrencilerimizle beraber olduk. Burada amaç sadece eksikliklerin ve ihtiyaçların giderilmesi değil, onlarla bir arada ve sürekli yanlarında olduğumuzu göstermektir. 70 kardeşimize ayakkabılarını teslim ettik. Çocuklar çok mutlu oldu” dedi.
Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Tikenoğlu da Fatsa Off-Road Spor Kulübü üyelerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.