Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, insanlara hayallerini gerçekleştirme fırsatı sundukları Osmaniye’nin prestijli konut projesi Osmaniye Sarayları’nda çalışmaların tüm hızıyla ilerlediğini söyledi.
İraöz, saray konforuna her geçen gün bir adım daha yaklaşıldığını ifade ederek, “Çalışma hayatının zorluklarından ve şehrin kasvetinden şikayetçi olan herkes, yorgunluk atmak ve enerji depolamak için tatili iple çekiyor. Projemizde yer alanlar, artık tatili beklemek zorunda kalmayacaklar. Çünkü biz, Osmaniye Sarayları’nda planladığımız ortamla yıl boyu tatil tadında bir yaşam vaat ediyoruz” dedi.
Oksijen deposu çam ağaçlarının yanı başında yükselen projede, 7’den 70’e tüm bireyler için her türlü sosyal aktivitenin düşünüldüğünü belirten İraöz, “Ev alma planları yapanlara, örnek dairelerimizi görmeden tercih yapmamalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, Osmaniye Sarayları’nın, yıl sonuna kadar devam edecek özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunduğunun da altını çizdi.
4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile 7 blokta 160 konuttan oluşan proje; 7/24 güvenlik, kontrollü giriş, araç tanıma sistemi, tüm dairelerden izlenebilen site içi kamera sistemi, kapalı ve açık otoparkı ve tüm sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip jeneratör özellikleri ile site sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Projede; her blokta çift asansör, yangın merdiveni, kalorifer sistemi, doğal gaz alt yapısı, enerji odası, merkezi uydu sistemi, merkezi yangın kontrol sistemi çağrı merkezi, paratoner, giriş resepsiyonu ve teknik servis imkanı yer alıyor.
Zengin sosyal donatı
Site sakinlerinin günün stresini atabilmeleri için tenis, basketbol ve voleybol sahaları, dört mevsim kullanılabilen kapalı yüzme havuzu ile SPA ve fitness merkezinin bulunduğu Osmaniye Sarayları; gölet, açık alan satranç, kamelya, dinlenme terasları, amfi, şelale, su kanalları ve süs havuzlarından oluşan sosyal rekreasyon alanları ile kullanıcılarına doğa ile baş başa bir yaşam fırsatı sunuyor. Çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabilecekleri kapalı ve açık oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolinin yer aldığı projede, ebeveynlerin çocuklarını evlerinden izleyebilecekleri bir de kamera sistemi bulunuyor. Gölet teraslı kafeterya, taziye ve özel günlerde kullanılabilecek toplantı salonu, cep sineması, kuaför, market ve mescit de projenin diğer özellikleri arasında yer alıyor.
Görüntülü interkom sayesinde komşularla ve güvenlikle görüşme imkanının sunulduğu dairelerin tümü, panoramik peyzaj ve şehir manzaralı. Birinci sınıf parke, ıslak hacim granit seramik, özel duvar kağıtları, lake iç kapı ve mobilyaların kullanıldığı dairelerde, ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunuyor. 4+1 ve 3+1 dairelerde ise, özel olarak tasarlanmış hamam yer alıyor.
Öte yandan, her dairede bulunacak akıllı bina otomasyonu, site sakinlerine günlük yaşantılarında önemli kolaylıklar sağlayacak. Akıllı otomasyon sistemi sayesinde kullanıcı, dairenin elektrik, su, klima, kombi gibi sistemlerini internet üzerinden, uzaktan kontrol edebilecek. Ayrıca, daire içindeki monitörden güvenlik kameraları izlenebilecek, asansör çağrılabilecek. Yine aynı sistemle market ve kafeye sipariş verilebilecek, taksi çağrılabilecek.