Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Dolarlarınızı bozdurun, altına ve Türk Lirası’na çevirin’ çağrısına Osmaniye Valisi Kerem Al da destek verdi. Vali Al, yurtdışında eğitim gören çocukları için ayırdığı dolarları bozdurarak TL’ye çevirdi.
Vali Kerem Al, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına tüm milletin duyarlılık gösterdiğini belirterek, "Bu ülkeye hepimizin katkı yapması lazım. Ben de yurt dışında eğitim gören çocuklarım için ayırdığım 10 bin doları bankadan bozdurarak TL’ye çevirdim. Bu bir tür kararlılık göstergesidir. Bugüne kadar her zor dönemde devletinin yanında olan milletimiz, bu sefer de bu kararlılığını göstermektedir. Ben de bir ilin idarecisi olarak, örnek olması için bu kampanyaya destek verdim” dedi.
Ferdi olarak dolar bozduranların yanı sıra bazı kurum ve esnafların da değişik şekilde kampanyaya destek verdiklerini memnuniyetle gördüğünü ifade eden Vali Kerem Al, “Bu vatandaşlarımız da düzenledikleri kampanyalar ile dolar bozdurmaya destek veriyorlar. Onlara da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.