Pazarspor Kadın Hentbol takımı bu gün sahasında konuk ettiği Kemal Paşa ATA GSK takımını farklı skorla yendi.

Maça iyi ve etkili başlayan Pazarspor ilk dakikalardan itibaren farkı açmaya başladı. İlk yarı Pazarspor Hentbol Takımının 17-13 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda farkı giderek açan Sultanlar maç içerisinde genç ve az süre alan oyunculara da yer verdi. Süper lig yolunda emin adımlar ile yoluna devam eden Pazarspor üstün bir mücadele neticesinde sahadan 35-25’lik skor ile ayrılırken hanesine iki puan daha yazdırdı.

Liderin ardından ikinciliğini sürdüren Sultanlar haftaya ilk sıraları etkileyecek çok önemli bir müsabakada deplasmanda Sivas takımı ile karşılaşacak.

Genç yıldız İremcan ince oynadığı maçta performansı göz doldururken maç sonlarında talihsiz bir şekilde sakatlandı ilk müdahale yapıldıktan sonra tedbir amaçlı Kaçkar bölge hastanesine götürüldü.

Sakatlığı nedeniyle kdroda yer alamayan Kamerunlu Michella Magba takımını yalnız bırakmazken bir minik taraftar ile maç izledi.

Pazarspor hentbolda en skorer isim Çiğdem Dedecan olurken kalede Kameronlu Stacey Honore Gecit Vermedi.

Kaptan İşgören Adim Adım Süperlig inşallah

Kaptan Seden İşgören artık Süper lig için adım adım ilerliyoruz Bir Aksilik olmasa hedefe ulaşacağız. Hafta sonu deplasmanda çok önemli maçımız var Sivas’ta tüm hemşerilerimizi bekliyoruz dedi

Badoğlu Yeni Bir Rekor'a mı Koşuyor

Pazarspor Kadın Hentbol Takım Hocası Fatma Badoğlu Rize’yi hentbolla tanıştırıp ardından Ardeşen GSK kadın hentbol takımını süper lige çıkardı. Rize Çamlıhemşinli olan Badoğlu Pazarspor Kadın Hentbol Takımını Süper Lige çıkarma hedefinde.

Haber : Yavuz Günay