Pazarspor'da yapılan görüşmelerin ardından sağ bek Egemen Zengin, stoper Zafer Cansız ve sağ bek Tamer Arıcı ile sözleşme imzalandı.

Geçen yılda Mavi, Beyazlı formayı giyen Egemen Zengin Fenerbahçe alt yapısından yetişip profesyonel olurken Kartalspor ile Dardanelspor'da oynamıştı.. Milli takım alt yapılarında kaptanlık da yapan başarılı oyuncu 44 defa milli müsabakaya çıkmış.  3. Ligde 37 müsabakada oynayan Egemen geçen yıl Mavi Beyaz forma ile iki defada fileleri havalandırmıştı. Egemen Zengin ile devam eden sözleşme 2019 yılına kadar uzatıldı.

Defansa bel kemiği Zafer Cansız; Stoper mevkiini sağlama alan Pazarspor  Usta ayak Zafer Cansız ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, Maltepespor, Ofspor, Akhisar BLD, Torbalıspor, Balıkesirspor, Aydınspor, Bergama BLD, Batman Petrol, Denizlispor, Anagold 24 Erzincanspor, Araklıspor ve Ceyhanspor formalarını giyen Zafer Cansız ikinci ligde 36, üçüncü ligde ise 100 müsabakada forma giyinip 8 gole de adını yazdırmış.

İki yıldır Pazarsporda görev alan Tamer Arıcı ile sona eren sözleşmesi iki yıl daha uzatıldı. Gençlerbirliği ve Ankaragücü alt yapılarında yetişen genç oyuncu Profesyonel olduğu Etimeskut BLDspor takımının ardından Pazarspor da görev almaya başladı.