Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in listesinde yer alan ve beraber şampiyonluk yaşadığı oyunculardan üçü ile anlaşmaya varıldı.

Yaklaşık bir haftaya yakın süredir yapılan görüşmelerin ardından Bu gün Pazar’a çağrılan ve masaya oturtulan oyuncular ile resmi sözleşmeler imzalandı. Yeni transferler bu gün imzalarının ardından dönerken Pazartesi günü Pazar’da başlayacak olan ilk etap kamp çalışmalarına iştirak edecekler.

Kaleye tecrübeli eldiven, Salih Şenbaş: 1986 Sivas doğumlu olan tecrübeli file bekçisi Anadolu bağcılar, Anadolu Üsküdar, Erzurumspor, Ünyespor, Kırşehirspor, Sivas BLD, Bergama Üsküdar ve son olarak da Düzcespor takımlarının formasını giyinmiş. 2. Ligde 36 müsabakada forma giyen oyuncu, 3. Ligde ise 192 müsabakada forma giyip 2 de gole adını yazdırmış.

Ön libero Mevkiine; Altan Aksoy; 1989 doğumlu tecrübeli oyuncu 2006 yılında Göztepede profesyonel olduktan sonra Bucaspor, Karacabey Birlik, Altınordu, Muğla, Aydınspor, Balçova Yaşamspor, Sancaktepe BLD ve Kozan Belediyespor takımlarının formasını giyinmiş. 2. Ligde 10 müsabakaya çıkan oyuncu 3. Ligde 243 maç 6 gol ile oynamış.

Forvet Arkası’na Turgay An: 1987 Salihli doğumlu oyuncu Salihli BLDspor, Turgutluspor, Adıyamanspor, Turanspor A.Ş, Menemen BLDSpor, Bergama BLD Spor, Çorumspor, Sakaryaspor, ve son olarak da Adıyaman 1954 Spor takımlarının formalarını sırtlamış. 2. Ligde 76, 3. Ligde 127 maçta oynarken 54 gole’e de adını yazdırmış.