AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, yaptığı ev ziyaretinde kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen engelli vatandaşın isteğini yerine getirdi. Metiner, yatağa bağlı olarak yaşayan vatandaşa akülü sandalye hediye etti.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları kapsamında Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapmıştı. Ziyaret sırasında Ayşe Demirpençe, eşinin yatağa mahkum olarak yaşadığını belirterek Metiner’i evine davet etti. Bunun üzerine eve giden Metiner, geçirdiği hastalık sonucu yatağa mahkum Ahmet Demirpençe ile tanıştı. İmkanları olmadığı için de akülü tekerlekli sandalye alamadıklarını belirten Demirpençe, Mehmet Metiner’den yardım istedi.
AK Partili Mehmet Metiner, aradan geçen bir haftalık zaman diliminde Ahmet Demirpençe’yi yenide evinde ziyaret etti. Demirpençe’ye sürpriz yapan Metiner, kendi imkanları ile aldığı akülü tekerlekli sandalyeyi Ahmet Demirpençe’ye hediye etti.
Metiner’in sürprizi karşısında oldukça duygulandığı görülen Ahmet Demirpençe, “Allah razı olsun. Bu araç sayesinde hiç olmasa dışarıya çıkabileceğim. Daha ne denebilir ki? Çok mutlu oldum. Allah da bizi mutlu edenleri sevindirsin” dedi.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, “Eve sohbete gelmiştik. Ahmet Beyin eşi de sohbete gelenlerden biriydi. Bizden eşini görmemiz için ricada bulundu. Bizde geldik. İyi ki gelmişiz ki kardeşimizi tanımış olduk. Çok inançlı, çok yiğit kardeşimiz. Başına bir olay gelmiş. Bu da onun sınavı. Sohbet esnasında keşke bir akülü arabam olsa, dışarıda gezerim dedi. Bende söz vermeyeyim ama temin etmeye çalışacağımı söyledim. Bugün geleceğimden haberi yoktu. Bir sürpriz yaparak akülü arabayla birlikte geldim. Onun yüzünün güldüğünü görmek bile bizim için dünyanın en büyük mutluluğu” diye konuştu.