Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin süreceğini belirterek “Bu kritik bu hassas dönemde terörle mücadelede safhasında dualarınıza ihtiyacımızın olduğunu, şunu bilmenizi istiyorum ki devlet olarak inşallah bu işin üstesinden er yada geç geleceğiz. En ufak zaafa, rehavete yer olmayacak. Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden kendileriyle konuşmak suretiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Hafta sonu tatilini geçirmek üzere Perşembe günü akşam saatlerinde memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 günlük tatilini tamamlayarak bugün akşam saatlerinde Ankara’ya dönmek üzere karayolu ile Trabzon’a hareket etti.

Trabzon’a hareketi öncesinde Güneysu ilçe merkezinde hemşerileri ile vedalaşan Erdoğan, otobüsünden yaptığı kısa konuşmada terörle mücadeleye vurgu yaparak “Bu kritik bu hassas dönemde terörle mücadelede safhasında dualarınıza ihtiyacımızın olduğunu, şunu bilmenizi istiyorum ki devlet olarak inşallah bu işin üstesinden er yada geç geleceğiz. En ufak zaafa, rehavete yer olmayacak. Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden kendileriyle konuşmak suretiyle yolumuza devam edeceğiz. Dün de Çaykara’da şehit komiserimizin cenaze merasiminde söylediğimiz gibi bu hak ile batıl mücadelesidir. Hak er yada geç galip gelecektir. Sizleri kalbi şükranlarımla selamlıyorum hepiniz Allah’a emanet ediyorum” diyerek hemşehrileri ile vedalaştı.